Trustpilot
0

Din kurv er tom

Leveringsmuligheder
GLS Pakkeshop 59 kr.
GLS Hjemmelevering 79 kr.

Køb for 500,00 kr mere og få gratis fragt!

Bestil inden kl 13 og få leveret næste hverdag med GLSDag-til-dag levering
Prisgaranti på alle varerPrisgaranti på alle varer
Diskret pakning og leveringDiskret levering
Har du brug for hjælp så kontakt vores venlige kundeserviceTlf. 51 23 34 02

Pleje
 • Inkontinens
 • Underlag
 • Det skal du vide om vores engangshandsker

  Engangshandsker bør du anvende når du ønsker at beskytte hænderne mod urene ting og/eller væsker, cremer og kemikalier du ikke ønsker at få på dine hænder.

  Det er altid godt at have handsker ved hånden hvad enten du er hjemme eller ude.

  Vi har engangshandsker i Nitril og Latex. Nitrilhandsker findes også i en accelerator fri udgave.

  Engangshandskerne bruges blandt andet til madlavning, rengøring, hårfarvning, tattovører, pleje- og sundhedsopgaver.

   Alle engangshandsker er fri for ftalater og PVC.

   

  Engangshandsker og allergi

  Handsker af gummimateriale tilsættes forskellige kemikalier (acceleratorer) for at handsken bliver elastisk og mere holdbar. Disse gummikemikalier kan give allergi, der kan fremkalde eksem på huden. Kemikalierne findes næsten altid i handsker af naturgummi (latex) og ofte i handsker af syntetisk gummi (fx nitril). Vil man forebygge, eller har man allerede fået konstateret, en allergi overfor et eller flere af disse kemikalier, kan man anvende de såkaldte acceleratorfri handsker. 

  Kilde: Videncenter for allergi

   

  Brug engangshandskerne korrekt

  Det er vigtigt at du anvender engangshandsker korrekt, dvs. at de er hele, rene, tørre indeni og at du ikke benytter dem i længere tid end nødvendigt. 

   

  Vær derudover opmærksom på:

  • Du skal fjerne smykker og ure, før du tager engangshandskerne på
  • Dine Hænder skal være helt rene før du tager handskerne på
  • At du ikke må genbruge engangshandskerne

   

  Hvad er en acceleratorfri nitril engangshandske?   

  Engangshandske i kraftig kvalitet, der er meget modstandsdygtig overfor kemikalier. Derfor er den velegnet til frisører og allergikere overfor gummikemikalier og Latex. Handskerne er elastiske, men bliver ekstra bløde og tilpasser sig håndens form under brug. Engangshandskerne er modstandsdygtige over for fede cremer. De har en glat overflade, som sikrer lav friktion mod huden.  

  Kan bruges til frisører, rengøring, plejeopgaver og opgaver hvor du er i kontakt med blod og andre kropsvæsker, håndtering af medicin, cytostatika og hormoncremer. Findes i størrelse XS til XL.  

   

  Hvad er en nitril engangshandsker?

  Engangshandsker af 100% Nitril, der er fri for allergifremkaldende latexprotein, som enkelte kan udvise allergiske reaktioner overfor. Handskerne er elastiske, men bliver ekstra bløde og tilpasser sig håndens form under brug. Kan bruges som husholdningshandske til groft arbejde. Beskytter mod olie, rengøringsmidler, vand, rensemidler, snavs mm. 

  Nitril yder god beskyttelse mod kemikalier.

  Nitril handsker er egnet til allergikere overfor Latex. De er modstandsdygtige over for fede cremer. Glat overflade som sikrer lav friktion mod huden. Kan bruges til plejeopgaver, og andre opgaver hvor man er i kontakt med blod og andre kropsvæsker, håndtering af medicin, cytostatika og hormoncremer. Findes i størrelse XS til XL.

   

  Hvad er en Latex engangshandske?

  Engangshandske i god kvalitet. De er meget elastiske og har en god pasform og god gennemfølingsevne. Husholdningshandske til groft arbejde. Beskytter mod olie, lette rengøringsmidler, snavs mv. Godkendt til håndtering af alle slags fødevarer.

  Yder stor sikkerhed mod brud. Fremstillet af ren naturgummi og har et lavt indhold af latexproteiner. Findes i størrelse S, M og L.