kontakt : sdanvold@gmail.com

0

Din kurv er tom

Leveringsmuligheder
GLS Pakkeshop 59 kr.
GLS Hjemmelevering 79 kr.

Køb for 500,00 kr mere og få gratis fragt!

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for HelseogPleje.dk

Fragt og levering

Leveringstid
På vores mest populære varer har vi dag-til-dag levering med GLS ved bestilling inden klokken 12 på hverdage. 

Udbringning
Alle bestillinger sendes som udgangspunkt af GLS til Pakkeshop. Du kan også vælge og få leveret hjem til eller til din arbejdsplads. 

Ændring eller annullering af ordrer
Har du behov for at ændre eller annullere din ordre, skal du kontakte Kundeservice hurtigst muligt på tlf. 51 23 34 02. Din ordre kan ikke ændres/annulleres, efter den er afsendt fra vores lager – du kan i stedet gøre brug af din returret.

Leveringsomkostninger

 Leveringsmetode Ordre under 200 kr. Ordre mellem 200 og 499 kr. Ordre over 500 kr. 
GLS Pakkeshop 59 kr. 39 kr. Gratis
GLS Hjemmelevering 69 kr. 69 kr. GratisUdlandet
På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke levere fra HelseogPleje til udlandet inkl. Grønland og Færøerne.

Returnering og fortrydelsesret

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages returret på varer købt over Internettet. Hvis du fortryder dit køb, har du altså i alt 14 dage til at returnere varen til os. Den eneste betingelse for returnering af varen er, at den skal returneres i samme stand, som da den blev modtaget. Det vil sige, at den inderste emballage skal være uåbnet.

Returfragt ved fortrydelse
Når du fortryder et køb, skal varen sendes retur til Helseogpleje, og du skal give besked om returneringen til vores Kundeservice på kundeservice@helseogpleje.dk eller tlf. 51 23 34 02 (husk at angive faktura- eller ordrenummer, samt at oplyse hvilket konto- og registreringsnummer, købssummen skal føres tilbage til). Du skal selv betale returportoen, og varen skal sendes til følgende adresse:

LagerKompagniet
Fruedalsvej 7
4682 Tureby
Mrk.: Helseogpleje.dk Returvare

Husk at vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse (evt. sat fast på den yderste papkasse med tape eller lignende – ikke på den originale emballage) og skrive din returadresse, så vi kan se, hvor pakken kommer fra. Husk desuden at få en kvittering på posthuset, som bevis på at du har afsendt pakken inden for returfristen.


Beskadigede varer og returnering

Hvis din pakke er synligt beskadiget, når posten leverer den, er det vigtigt, at du lader være med at tage imod den. Så sendes den automatisk retur til os. For at sikre en hurtig ekspedition i tilfælde af beskadigede pakker anbefaler vi, at du kontakter Kundeservice med det samme, så vi får besked om, hvorfor pakken er sendt retur, og vi kan arrangere en ny levering.   
Hvis produktet derimod viser sig at være defekt, efter at du har modtaget pakken, skal du hurtigst muligt kontakte Kundeservice på telefon 51 23 34 02, så vi kan arrangere returfragt af det defekte produkt og levering af et nyt. Der gælder som altid 2 års reklamationsret for de fleste produkter – husk derfor at gemme din faktura, som skal bruges ved reklamation og ombytning.

Betaling, sikkerhed og datapolitik

Priser
Alle priser er opgivet i danske kroner inkl. 25% moms og eventuelle afgifter.

Betalingsformer
Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay på HelseogPleje.dk. Vi opkræver ingen kortgebyrer eller andre ekspeditionsgebyrer af nogen art, og der kan aldrig trækkes et større beløb på dit kort, end det du har godkendt ved købet. Ved betaling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato samt kontrolcifrene på bagsiden af kortet. Betaling foregår via en krypteret og sikker forbindelse direkte mellem dig og Nets – Helseogpleje.dk får ikke adgang til dine kortoplysninger, og ingen betalingsoplysninger deles med andre. Beløbet på din bestilling trækkes ikke på din konto, før dine varer er afsendt fra vores lager. Når du har afgivet din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail, som vi anbefaler, at du gemmer.

Datapolitik
Hos HelseogPleje tager vi din sikkerhed og dit privatliv meget alvorligt. Vi deler derfor ingen oplysninger om dig eller dine køb med andre.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle fejl, mangler, udsolgte varer og ændringer på siden.

Kontakt

Helseogpleje.dk
Brandsbyvej 31
5932 Humble
Tlf: 51 23 34 02
e-mail: kundeservice@helseogpleje.dk
 
CVR-nr.: DK-75930119

Cookies

På HelseogPleje.dk anvender vi cookies til følgende formål:

  • Trafikmåling; så vi ved hvor mange, der besøger vores butik, og hvilke varer der er størst interesse for.