Trustpilot
0

Din kurv er tom

Leveringsmuligheder
GLS Pakkeshop 59 kr.
GLS Hjemmelevering 79 kr.

Køb for 500,00 kr mere og få gratis fragt!

Bestil inden kl 13 og få leveret næste hverdag med GLSDag-til-dag levering
Prisgaranti på alle varerPrisgaranti på alle varer
Diskret pakning og leveringDiskret levering
Har du brug for hjælp så kontakt vores venlige kundeserviceTlf. 51 23 34 02

Pleje
 • Inkontinens
 • Underlag
 • Handelsbetingelser

  Handelsbetingelser for HelseogPleje.dk

  Fragt og levering

  Leveringstid
  På vores mest populære varer har vi dag-til-dag levering med GLS ved bestilling inden klokken 12 på hverdage. 

  Udbringning
  Alle bestillinger sendes som udgangspunkt af GLS til Pakkeshop. Du kan også vælge og få leveret hjem til eller til din arbejdsplads. 

  Ændring eller annullering af ordrer
  Har du behov for at ændre eller annullere din ordre, skal du kontakte Kundeservice hurtigst muligt på tlf. 51 23 34 02. Din ordre kan ikke ændres/annulleres, efter den er afsendt fra vores lager – du kan i stedet gøre brug af din returret.

  Leveringsomkostninger

   Leveringsmetode Til 200 g   over 200 g Ordre over 500 kr. 
  GLS Pakkeshop 59 kr. 59 kr. Gratis
  GLS Hjemmelevering 79 kr. 79 kr. Gratis  Udlandet
  På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke levere fra HelseogPleje til udlandet inkl. Grønland og Færøerne.

  Returnering og fortrydelsesret

  Fortrydelsesret
  Du har altid 14 dages returret på varer købt over Internettet. Hvis du fortryder dit køb, har du altså i alt 14 dage til at returnere varen til os. Den eneste betingelse for returnering af varen er, at den skal returneres i samme stand, som da den blev modtaget. Det vil sige, at den inderste emballage skal være uåbnet.

  Returfragt ved fortrydelse
  Når du fortryder et køb, skal varen sendes retur til Helseogpleje, og du skal give besked om returneringen til vores Kundeservice på kundeservice@helseogpleje.dk eller tlf. 51 23 34 02 (husk at angive faktura- eller ordrenummer, samt at oplyse hvilket konto- og registreringsnummer, købssummen skal føres tilbage til). Du skal selv betale returportoen, og varen skal sendes til følgende adresse:

  LagerKompagniet
  Fruedalsvej 7
  4682 Tureby
  Mrk.: Helseogpleje.dk Returvare

  Husk at vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse (evt. sat fast på den yderste papkasse med tape eller lignende – ikke på den originale emballage) og skrive din returadresse, så vi kan se, hvor pakken kommer fra. Husk desuden at få en kvittering på posthuset, som bevis på at du har afsendt pakken inden for returfristen.


  Beskadigede varer og returnering

  Hvis din pakke er synligt beskadiget, når posten leverer den, er det vigtigt, at du lader være med at tage imod den. Så sendes den automatisk retur til os. For at sikre en hurtig ekspedition i tilfælde af beskadigede pakker anbefaler vi, at du kontakter Kundeservice med det samme, så vi får besked om, hvorfor pakken er sendt retur, og vi kan arrangere en ny levering.   
  Hvis produktet derimod viser sig at være defekt, efter at du har modtaget pakken, skal du hurtigst muligt kontakte Kundeservice på telefon 51 23 34 02, så vi kan arrangere returfragt af det defekte produkt og levering af et nyt. Der gælder som altid 2 års reklamationsret for de fleste produkter – husk derfor at gemme din faktura, som skal bruges ved reklamation og ombytning.

  Betaling, sikkerhed og datapolitik

  Priser
  Alle priser er opgivet i danske kroner inkl. 25% moms og eventuelle afgifter.

  Betalingsformer
  Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay på HelseogPleje.dk. Vi opkræver ingen kortgebyrer eller andre ekspeditionsgebyrer af nogen art, og der kan aldrig trækkes et større beløb på dit kort, end det du har godkendt ved købet. Ved betaling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato samt kontrolcifrene på bagsiden af kortet. Betaling foregår via en krypteret og sikker forbindelse direkte mellem dig og Nets – Helseogpleje.dk får ikke adgang til dine kortoplysninger, og ingen betalingsoplysninger deles med andre. Beløbet på din bestilling trækkes ikke på din konto, før dine varer er afsendt fra vores lager. Når du har afgivet din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail, som vi anbefaler, at du gemmer.

  Datapolitik
  Hos HelseogPleje tager vi din sikkerhed og dit privatliv meget alvorligt. Vi deler derfor ingen oplysninger om dig eller dine køb med andre.

  Forbehold

  Vi tager forbehold for eventuelle fejl, mangler, udsolgte varer og ændringer på siden.

  Kontakt

  Helseogpleje.dk
  Brandsbyvej 31
  5932 Humble
  Tlf: 51 23 34 02
  e-mail: kundeservice@helseogpleje.dk
   
  CVR-nr.: DK-75930119

  Cookies

  På HelseogPleje.dk anvender vi cookies til følgende formål:

  • Trafikmåling; så vi ved hvor mange, der besøger vores butik, og hvilke varer der er størst interesse for.